Risikofrie Væddemål

Et risikofrit væddemål betyder at du får din indsats tilbagebetalt hvis du skulle tabe væddemålet. Så der er intet at tabe og alt at vinde ved at teste bookmakerne gennem deres tilbud af risikofrie væddemål, du kan ikke tabe.

I tabellen nedenfor finder du tilbud til en værdi af mindst 350 DKK for nye kunder som ikke har en konto hos den pågældende bookmaker. Ingen installation af software kræves for at drage fordel af de tilbud som tilbydes nedenfor. Husk at bookmakerne også tilbyder bonuser som du kan bruge hvis/når du indbetaler penge for første gang.

RisikofritBookmaker Tilbud
350 krBetfair
4.99Sats minimum 200 kr. på dit første spil. Hvis ikke du vinder, tilbagebetaler Betfair 200 kr. Spil

 

Velkommen til Spillepenge.com
Her giver vi dig på den mest overskuelig måde tips til hvor der findes gratis penge at hent helt gratis hos spilleselskaberne. Du kan sortere tabellen i stigende eller faldende rækkefølge (A til Å eller 0 til 9) ved at klikke på kolonneoverskrifterne du er interesseret i, eller søge i tabellen ved hjælp af søgefeltet. Hvis du vil være helt sikker på at få den annoncerede tilbud skal du bruge tilbudslinket når du opretter din spillekonto. Gå ikke glip af de andre tabellerne der er tilgængelige via navigationslinjen øverst på siden.

Et tip er at tilføje denne side til dine bogmærker og tjekke tilbage med jævne mellemrum. Der kommer hele tiden nye tilbud, udløbne tilbud fjernes når de udløber. Ethvert tilbud der er her er gyldigt.

Fortæl venligst venner og link til dette websted.

Forklaring af tabeloverskrifter:
Risikofrit: Angiver hvor mange penge af din indsats som maksimalt tilbagebetales hvis du taber dit væddemål.
Bookmaker: Angiver bookmakeren som tilbyder risikofrie væddemål og et direkte link til tilbudet.
Tilbud: Beskriver tilbudet og angiver et direkte link til tilbudet.

Fuldstændige vilkår og betingelser for alle kampagner og spilleselskab kan læses når du opretter en spilkonto hos det pågældende spilleselskabet.